Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
God Jul kära poetkompisar och poetkollegor! :) Vi ses i mellandagarna!


Julstängt

Hon insåg

att biblioteket skulle ha stängt

inte bara lördag och söndag

utan också måndag



På tisdag

tänkte hon

På tisdag

kommer jag hit igen




Fri vers av Tea Alex
Läst 101 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-23 14:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag längtar också till att biblioteket öppnar igen!
2011-12-23

  Larz Gustafsson VIP
I Gävle har vi den förmånen att stadsbiblioteket är öppet varje dag.
2011-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex