Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det här har ingenting med poesi att göra säger Örjan. Petra däremot menar på att vad som är poesi, det är allt en väldigt subjektiv upplevelse. Poesi kan tala direkt till läsaren eller inte. Den kan vara högtravande eller inte. Ha 'budskap' eller inte.


Något litet om lycka - en foting






Om nu lycka
är att skjuta
bom och att

gå på främmande
gator tills du
finner en sorts

oas att bada
som känslomässigt i.
Varför skjuter du

då inte oftare
bom, avsiktligt, i
övertygelsen om att

lycka därmed också
skall vederfaras dig?
Fegar du bara?




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 614 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-24 16:34



Bookmark and Share


  ULJO
Tänkvärt och träffsäkert.
2011-12-25

  Nanna X
sikta bra men träffa dåligt?
tänkvärd aforism
2011-12-25
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP