Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I strukturens harmoni

I strukturens harmoni,
den abstrakta kroppen sover.
Med mörka moln i noggranna händer.
Förvirrade ögon möter livet,
då solens strålar
lyser igenom jordelivet.
"Rektangulära blommor" uttrycker dina ord.
Jag ser mig runtom och
möter ögon som söker lösenord.
Du säger att strukturens
harmoni är inte längre här,
och jag svarar dig att
livet är mer än bara sådär.




Fri vers av Konstellation
Läst 290 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-12-26 12:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Konstellation
Konstellation