Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

imagine

tänk värden utan krig utan tårar eller hat.

tänk att bara släppa den kalla metalen.

släppa det som dödar och sårar så många

tänk om hela värden hade hus, pengar, mat ..

en stor önskan men det hade ändrat allas blick om livet

tänk hela värden fylld men kärlek.

önska jag kunde göra mer, men vad har jag förändring i denna stora värden ?

varför slåss andra människor över olika sortes tro.

alla får väll tro vad man vill utan att bli stjuten eller slagen eller hamna i nått fängelse..

förstår inte varför vi slåss om en värld som tillhör oss alla som en dag kommer
själv dö...




Fri vers av ingen måste veta
Läst 230 gånger
Publicerad 2011-12-26 12:42



Bookmark and Share


  MayFlower
Kloka tankar
2011-12-26
  > Nästa text
< Föregående

ingen måste veta