Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är inte ensam

Låt tårarna få falla.
Och känslorna få kännas.

Ramla.
Falla.
Ifrågasätta.

Låt tårarna bulta bakom utmattade ögon.
Låt fingertopparna få känna.

Röra.
Ifrågasätta.

Dig själv stiga upp ur din kropp.
Se.
Ifrågasätta vem du är.
Vad du gör.
Vad du känner.
God eller ond?
Ifrågasätt.
Tänk.
Fundera.
Falla.

Krypa ihop.

Bli liten.


Gör själen ren.
Tvätta bort smärtan.
Se.
Titta.
Betrakta.
Låt dig själv få vara i din värld.

Och nu.

V a k n a.

Bli ödmjuk.
Finn styrka.
Finn kraft.
Finn mening.
Andas,
Bestäm dig.
Stå på dig, och ge inte upp.

G e i n t e u p p.




Fri vers av Konstellation
Läst 545 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2011-12-26 22:48



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på Kalle.O
2012-01-29

    Martina Magnusson
Riktigt bra!
2012-01-29

    lory
stark dikt...bravo
2012-01-19

    Vad säger ett namn
Dina ord är... som katarsis! (mental rening)
Fint, skört, underbart!
2011-12-28

  Kalle.O
Förmedlar styrka...
Bra!
2011-12-27

  Johan Bergstjärna VIP
Mycket bra!
2011-12-27

  Theseus
Jag kommer läsa den här varje dag- på riktigt alltså!- bara för att den är så inspirerande och styrkegivande.
Tack så mycket. Du skriver underbart bra förresten.
2011-12-27

  Maiah VIP
känns som basic...livskunskap! borde läsas av alla
2011-12-26

  Vildkärlek
älskar din dikt
2011-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Konstellation
Konstellation