Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Säga ja, säga nej

Om jag säger nej till nr ett

lämnar jag plats

att säga ja

till nr två?




Fri vers av Tea Alex
Läst 147 gånger
Publicerad 2011-12-27 13:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex