Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Intryck

Intryck ger insikt


leder till


avtryck med avsikt




Fri vers av Tea Alex
Läst 102 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-27 14:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så länge intrycken inte är för många och stressiga eller påtvingade. Jag kopplar ofta ihop intryck med något negativt eftersom jag är så känslig för för många intryck på en gång - människor, ljus, lukter osv. Men intryck som man väljer själv kan ge många insikter och uttryck. Blir ofta inspirerad till att skriva när jag tittat på konst t.ex.
2012-01-02

  Larz Gustafsson VIP
Insikt kan ge utsikt och intryck tar sig uttryck liksom ens inställning kan bli en utställning.
2011-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex