Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En känsla av värdighet

Jag gav mig själv

några drottningnamn

inför det nya året



Hälsar

det nya formbara

välkommet




Fri vers av Tea Alex
Läst 101 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-27 14:13



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Så länge du inte kallar dig Kristi brud är det OK...
2011-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex