Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan och saknad

Jag längtade efter mer

ville inte nöja mig

med mindre



Sökte och letade

och fann till slut

frid




Fri vers av Tea Alex
Läst 111 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-27 14:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra att du endast nöjer dig med det bästa :)
2012-01-02

  Smurfeeeen
väldigt vackert. :)
2011-12-29

  mare VIP
Guds frid ?! ;)
2011-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex