Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FRAMBRINGE JORDEN ETT MYLLER

frambringe jorden ett myller

jag ser ett naturprogram

frapperas av mångfald och skönhet

som Skaparen har ställt fram

Skaparen bjöd och det stod där

spreds över hav och land

detta fantastiska myller

sprunget ur Herrens hand

 

 

LARZ GUSTAFSSON    27/12 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-27 18:53



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackra tänkvärda rader
2011-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP