Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÄNGLABRÖD

det regnar änglabröd

fäll inte upp ditt paraply

ett gnistregn, altarglöd

ner genom denna mulna sky

sannskyldig mat från himmelen

är detta änglabröd

och Han som Själv är Sanningen

sa: "Jag är inte död!"

 

 

LARZ GUSTAFSSON    28/12 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-28 10:55



Bookmark and Share


  mare VIP
" Han lever Han lever Han lever än "
2011-12-29

  anits VIP
Så sanna ord
2011-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP