Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

28/12: Namnsdagslimerick till Benjamin



En Benjamin i Köpenhamn

som, när han tog flickor i famn,

sa "känn på kelgrisen"

nu söks av polisen.

Det sägs han sen dess har bytt namn.




Bunden vers (Limerick) av © anakreon VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-12-28 10:58

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
**hihi** även en "lyckas son" kan gå på en nit
och i viss mån ha oturen att åka dit..
2011-12-29

  thyra
Skrattar gott :)
2011-12-28

  Stefan Viljehammar
Haha!
2011-12-28

    MaryMo
Jag blir lika glatt överraskad var gång jag klickar
på en av dina finurliga limerickar!
Vilken ordskatt du har att ösa ur!
Finns det en limerickprofessur?
2011-12-28
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP