Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan varje bokstav

Tror du inte att jag minns?
Att jag la märke till vartenda
utropstecken du skrev?
Att jag skilde mellan varje bokstav
och analyserade dess betydelse?
Att jag läste om och om igen
och funderade på vad du hade
tänkt då du skrev det du skrev?
Försökte läsa dolda påstående,
förstå dolda tankar,
undermedvetna känslor
och åsikter?
Tror inte du att jag fortfarande minns?
Hur punkterna var placerade,
var frågetecken var lagda,
ordens sammanhang
i meningarna?
Tro mig, jag minns.




Fri vers av Konstellation
Läst 316 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-12-28 12:44



Bookmark and Share


  Anoo Niskanen VIP
Mycket bra!
2012-02-01

    lory
klart..tror att han minns också..vackert om kärleks analys...jag är likadant...
2012-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Konstellation
Konstellation