Här får fariséerna något nytt att moralisera över.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Här får fariséerna något nytt att moralisera över.




DECEMBERREGN

skämmer bort mig själv med film

och myser som en pascha

jag är trygg fast hela världen

håller på att krascha

regnigt i december

jag är inte deprimerad

läser om rasputin för att

jag är intresserad

 

 

äter härlig husmanskost

för under hundralappen

tänker lära - liv och vad som

överbryggar glappen

dagar går mot slutet

som för mig är bara början

kämpar oförtrutet

tills att jag rycks upp ur sörjan

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    29/12 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-12-29 12:15



Bookmark and Share


  mare VIP
Dina rader säger mycket..
2011-12-30

  anits VIP
En mycket fin text som är mycket
tänkvärd
2011-12-30

    Tea Alex
Ibland är regn en välsignelse.
Stilla regn mot rutan, en god bok.
Kan man begära mer?
2011-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP