Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Freestyler

Vill du vänta

på att se chansen gå förbi

eller hoppa

våga satsa

och tappa fotfästet

en stund?




Fri vers av Tea Alex
Läst 97 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-29 13:56



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ja, ibland behöver man kanske tappa det.
2011-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex