Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beklämmande

Hela världen

ligger inte i mina händer


Jag behöver inte ansvara

för allt




Fri vers av Tea Alex
Läst 90 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-29 14:04



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Så sant. Men du ligger i Guds händer.
2011-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex