Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..vid vårt bord idag....


Längtans ängel var en gäst

Jag längtar ibland till det ofattbara



Det som är lätt att förstå

har jag tröttnat på




Fri vers av Tea Alex
Läst 79 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-29 14:05



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Människans förstånd är begränsat.
2011-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex