Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Passion?


Känslotsunami

Jag är inte alltid intresserad

av det stillsamma



Ibland vill jag ha storm

orkanvindar

och tsunamis




Fri vers av Tea Alex
Läst 71 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-29 14:06



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Man behöver det nog ibland. I alla fall jag.
2011-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex