Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Undrar vart man köper sig lite integritet?


Integritet i lösvikt

Jag ville inte fotografera

min frukost

och publicera på face book



Jag ville inte smsas

med den där Turbo72

som mailade mig på dejt4U

på nätet



Jag ville inte

ha kontakt med alla

jag någonsin mött



och tackade nej

till klassåterträffen






Bevisligen

var jag inte normal







I hemlighet

umgicks jag visserligen med Stina

med Anna

med Klara och Johanna

och Daniel



Jag umgicks med Greger

och hade intensiv brevkorrespondans

med Lisa

men det var ingen som visste det

så visst var jag introvert

och konstig?





Normalitet

är att sköta

det sociala

i det offentliga




Fri vers av Tea Alex
Läst 105 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-12-29 14:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bara tanken på klassåterträffar ger mig ångest. Jag vill bara ha kontakt med dem som betyder något, inte med dem som man "ska" ha kontakt med - gamla bekanta som inte ens har någon del i mitt liv.
2012-01-02

  Casbah* VIP
bra beskrivet om en social kamp
2011-12-29

  Larz Gustafsson VIP
Det viktiga är att man inte böjer sig för mupptrycket.
2011-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex