Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Återvunnen värdighet


Åter, jag kommer åter

Jag sörjer ibland

min borttappade

ungdomstid



Den du stal

den de stal

ifrån mig




Fri vers av Tea Alex
Läst 144 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-30 15:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det gör ont att tänka tillbaka på de "stulna åren"... och inte kan man göra något för att ändra på dem heller, bara ändra sin egen inställning till dem...
2012-01-02

  Larz Gustafsson VIP
Vem gör inte det?
Men dessa lidanden väger lätt i jämförelse med den himmelska härligheten.
2011-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex