Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu och Då

Jag har svårt att få det att gå ihop



DÅ:et


NU:et



och allt som länkar

där i mellan




Fri vers av Tea Alex
Läst 89 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-30 15:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Supersvårt.
2012-01-02

  Larz Gustafsson VIP
Ska det gå ihop?
Paulus skriver att han förgäter det som ligger bakom och sträcker sig mot det som ligger framför.
2011-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex