Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomma dagar

De tomma dagarna

med sina halvgrå

regndroppar



mot fönsterrutor

så väl som mot

vintertorra kinder



är alltid de dagar

som lämnat mest spår

som lämnat störst fotavtryck

i min inre

almanacka




Fri vers av Tea Alex
Läst 160 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-30 15:41



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Man kan alltid fylla dem med Någon.
2011-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex