Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natten

Natten är mörk.
Sjärnorna glimmar på en svart himmel.
Det ser så fint ut.
Natten är fridföl.
Alla sover, uglorna hoar, mös pipper, hundar och katter sover.




Fri vers av ebbamaj
Läst 486 gånger
Publicerad 2006-01-19 15:29



Bookmark and Share


  Freya
Väldigt fin skrivet dför att vara så ung!

när jag var 10 år, HAHA, jag vill inte ens tänka på hur jag skrev då!
lycka till med skrivandet. :)

/Freya
2006-08-20

  Linda Antoinette
Väldigt fint skrivet, och av en så ung diktare också :) Yngre än mig till och med. Jätteduktigt :D
2006-01-19
  > Nästa text
< Föregående

ebbamaj
ebbamaj