Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På tungspetsen...infall...absolut sista för ikväll bagatell



Gnistrande stjärnor
landar mjukt likt änglar i
snö smälter i tö
ett budskap från de döda
lev nu räds inte att dö




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-12-30 17:31



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
fin...
2011-12-30

    lory
väldigt fint..
2011-12-30

  Teresia Ridell
Vackra, styrkegivande ord. Målar upp en fantastiskt fin bild !
2011-12-30

    ej medlem längre
Underbart mjuka om livet och döden. Tack.
2011-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP