Har du synpunkter på att Han utvalt mig får du ta upp det med Honom. Han frågar inte viktigpettrar om lov innan Han beslutar Sig.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har du synpunkter på att Han utvalt mig får du ta upp det med Honom. Han frågar inte viktigpettrar om lov innan Han beslutar Sig.




GUDS KALLELSES RÅDSLUT

glimtvis inblick i Ditt rådslut

ger mig mer frimodighet

tro på att Du vill fullborda

detta verk i härlighet

Du som kallat mig är även

Den som har rättfärdiggjort

och som borgar för att lazze

kommer genom himlens port

 

 

LARZ GUSTAFSSON    30/12 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-30 20:47



Bookmark and Share


  mare VIP
Yes, precis så ! Han , bara Han ser in i våra hjärtan ;)
2012-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP