Äckliga uppblåsta padda. En dag spricker bubblan.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äckliga uppblåsta padda. En dag spricker bubblan.




KVERULANTKONTROLLANTEN

du tror du vet allt

men Gud vet mer

för ingen ser så djupt som Han

du ser ej en bråkdel

av det Han ser

men du vet ändå bäst

minsann

du tränger dig fram

till fikonträdet

för att kolla om det bär nån frukt

förbi själve Trädgårdsmästaren

Han som kan allt om ans och tukt

 

 

LARZ GUSTAFSSON     31/12 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 323 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-31 14:29



Bookmark and Share


  mare VIP
Gud vet allt, bara Han !!
2012-01-02

  Larz Gustafsson VIP
Budskapet talar för sig självt och är sin egen miljö.
Tack för din kommentar!
2011-12-31

  Leif Furstedt
Saknar miljön i din text, något som binder läsaren till sol, regn. storm och annat äckligt.
Gillar den därutöver.
2011-12-31

  Larz Gustafsson VIP
Vad spelar det för roll för ditt vidkommande?
2011-12-31

  cilax VIP
det finns ett textdu (paddan) och Gud. Gud vet mer, så långt förstår jag. Men sen finns det också författarjaget som liksom håller sig undan, jag skulle vilja veta vem talar, vems är orden. Guds? Larzs?
2011-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP