Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grått Nytt Hår


framsmygande vid
självvalda kulörers ton
årens påminnelse




Fri vers av Maria Malm
Läst 630 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2012-01-02 11:50



Bookmark and Share


  aol
mjukt spiner dikten sin sanning
2012-01-18

  Michaela Dutius
Mycket bra sagt i få ord
2012-01-08

  S.A.I. Steve Lando VIP
alla nyanser bär har sin stam, årsringar.
2012-01-06

    Birgersdotter VIP
Ha ha ..den var bra
2012-01-05

  Linda CH VIP
Gillar den finurliga rubriken skriven med glimt. Bra välformulerad text!
2012-01-04

  Ronny Berk
år och hår i symbios ; något som skinnskallarna kan bortse ifrån, alltid något !
2012-01-03

    Tea Alex
Fast jag har hört kvinnor säga att man alltid tycker grått hår är jättesnyggt ända tills man får det själv. Hm. Får se hur jag reagerar en dag. Ler litegrann.
2012-01-02

    Tea Alex
När jag får grått hår funderar jag på att förstärka det grå genom att lägga i lite slingor i olika nyanser av grått och kanske lite svart? Om en frisör vill anta den utmaningen dvs. Det kanske vore snyggare än att färga över det hela. Om man kan få det grå att glänsa och bli snyggt...*funderar*
2012-01-02

  Bodil Sandberg VIP
((:#jajemensan detta år
mitt hår i ymnig grånad står..
in i ålderdomens gråaste grå
är dit som man tvingas att gå
till sist man är ett troll med mossa på#


på lite rimhumör..::)

gott nytt år till dig kära poetissa
och tout le temps
le monde entière !
typ inge bra på franska även om jag läste en gång..
borta väck
sparrishäck
2012-01-02

  Larz Gustafsson VIP
De grå tinningarnas charm.
2012-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Maria Malm