Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om tvivlande hjärtan och tomma ord


Om du faller

sedan viskade du, rakt in
rakt in i den tomhet som du inte fyllt
som ekar utan slut

jag tar emot dig om du faller



ändå så tom
mänskligheten ännu så svag mot vad hon ännu inte behärskar
maktlösheten
hjälplösheten

om du inte tar emot mig
kommer jag någonsin upp?




Fri vers av Emma maria
Läst 248 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-02 18:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emma maria
Emma maria