Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I det stora hela är allt ändå ingenting



Varje dag möts de
villkorslöst på nätet än
har de inte mötts




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-03 13:26



Bookmark and Share


    lory
goda möte,även i cybervärlden kan ge oss väldigt mycket...bravo
2012-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP