Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslor

Ni vet den där känslan som bevisar att man är mänsklig?
När en tår glider ner för kinden
När skadeglädjen kommer in
När man skrattat så mycket så man får ont i magen
Men allt har ett slut, även känslor.

För eller senare
så kommer apatin in.




Fri vers (Fri form) av J0SEPHIN3
Läst 275 gånger
Publicerad 2012-01-03 14:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

J0SEPHIN3
J0SEPHIN3