Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sommarens trasiga leksaker

 

 

 

 

bortanför våren väntar det riktiga ljuset

ljuset; som en storhet i sig
och hon köper det när ingen ser

den paranoida gör sig osynlig
men hennes skugga

ligger trampad kvar på trottoaren

där hon gick förbi i ett försök
att laga sommarens trasiga leksaker

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-01-03 16:13



Bookmark and Share


  Ingela Svenson VIP
Så sorgligt, sommarens trasiga leksaker, nästan som resterna efter en civilisation, efter en en passionerad kärlekshistoria eller en förlorad illusion!
2012-01-04

  anits VIP
Mycket bra skrivet, dina ord berör
och är mycket tänkvärda
2012-01-03

  Larz Gustafsson VIP
Så sant. Det finns ett ljus bortom. Men det kan aldrig taxeras i klingande valuta.
2012-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP