Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägval

Plötsligt slås jag av tanken,
Så här kan det inte fortsätta.
Den väg jag vandrar
Når inte till det mål jag önskar.

Bilderna tumlar runt för min inre syn,
Om inte så här, hur?
Ligger mitt kritiska val framför, eller bakom mig?
Inser det självklara och funderar...
Framåt!

Snart,
Snart måste jag välja
En annan väg
Bävar inför insikten
Att mycket smärta ligger framför mig

Hur ser den ut, den väg jag söker
Målet är tydligt och klart
Men vägen, så höljd i dunkel...

Snart,
Snart måste jag välja...




Fri vers av Peter_K65
Läst 220 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-06 23:34



Bookmark and Share


  Magica VIP
Bra början att ha ett mål, om det är ett positvit sådant!
Insikten är starten! Vi kan välja vägen framåt åt något bättre i livet även om det kan känns så svårt! :)
2012-01-07

  dubbelve
No pain, no gain!
2012-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Peter_K65
Peter_K65