Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bland skärvor och glas

mitt liv i spilror,bland skärvor och glas
varför är det så svårt att säga nej fast det gör ont och skapar sår?
men jag försöker ändå le,kan du då inte le tillbaka mot mig?




Fri vers av svartvita_prickar
Läst 202 gånger
Publicerad 2006-01-20 13:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

svartvita_prickar
svartvita_prickar