Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rebellisk snällhet

ömsint drömmare men ändå en smärtsamt medveten realist
kajalprinsessan med glittrande tiara och stålhättekängor
uppskattar livets enkla glädjeämnen
höra musik som tar upp viktiga ämnen
vill bo i älsklingsfamnen
lite rebellisk snällhet




Fri vers av svartvita_prickar
Läst 244 gånger
Publicerad 2006-01-20 13:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

svartvita_prickar
svartvita_prickar