Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Obehag

Black pain running through my vain
forest shell, bloody rain
My black goat, fucked up brain
you will never get away from my bloody stain
The war i spend to hate
falling down with no fate

But sometimes i wonder
will it ever go away, stop and heal?




Fri vers av Misantropi
Läst 189 gånger
Publicerad 2012-01-10 01:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Misantropi
Misantropi