Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du vet...

...att jag kommer sakna dig i morgon




Fri vers av TynANK586
Läst 271 gånger
Publicerad 2012-01-11 21:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TynANK586
TynANK586