Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det kristna livet 2 (en ogift kvinnas funderingar)

Om jag hade varit gift hade jag inte haft så mycket tid över


Det är ju så mycket hela tiden


Jag hade till exempel inte

tänkte såhär mycket på

massagechoklad




Min man hade blivit irriterad på mig


Han måste ju deklarera

och städa bilen

rensa förrådet

och sortera sina tråkiga papper





Jag skulle vara en dålig fru

Jag är mycket mer intresserad av massagechoklad

än av sköljmedel




Fri vers av Tea Alex
Läst 124 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-13 16:25



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Äktenskapet medför andra prioriteringar.
Det kommer med tiden.
Man lär sig mötas på halva vägen.
Den 21/1 har vi varit gifta i 22 år.
2012-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex