Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...kallas det ändå för att fly?


Packar väskorna i förväg

Oskyldig till dina anklagelser.
Oskyldig till dina blickar som du skjuter
igenom mig.
Jag är oskyldig.
Vill bara skrika det så högt att huset skakar,
men jag vet ju ändå,
att ingen skulle

höra.

De döva öronen tjänar lika mycket till som de
blinda ögonen.
Och ja,
älskling,
du är alldeles för insjunken i digsjälv för att förstå mig.

Bara jag själv njuter av mina lätta ord.




Fri vers av HannaBlom
Läst 136 gånger
Publicerad 2012-01-13 19:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HannaBlom
HannaBlom