Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fredagen den trettonde



Vem försöker jag lura?



Den kyliga morgonvinden

Berör inte kroppen

Där nattfrosten slagit rot


Solen försöker tina upp

En förtvivlad själ

När den väntar på en buss

Som dröjer på avstånd



Vem försöker jag lura?



De är så rädda för att

Jag ska trilla

Dit


De kan se det hända

Räknar till tio och

Håller andan


Så faller jag

I armarna på de som

Bär mig när jag inte kan stå

Och med mina tomma ögon

Stirrar jag på stjärnklar himmel


Viskar i hjärtat tack


Tack för dessa människor

Som inte klagar fast de har rätten

Som gör hålet lite mindre

Som finns där när jag inte ser



Vem försöker jag lura?



Varje gång jag säger att

Jag mår bra





Fri vers av SatansKajal
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-14 10:50



Bookmark and Share


  Elinsomalltid
Man förstår precis vad du menar utan att du behöver vara objektiv. Jag gillar verkligen att du tar upp att hur dåligt man än mår så är man ändå så tacksam för människorna som är beredda att finnas där. :) Jättefint!
2012-01-14

  Elinsomalltid
Man förstår precis vad du menar utan att du behöver vara objektiv. Jag gillar verkligen att du tar upp att hur dåligt man än mår så är man ändå så tacksam för människorna som är beredda att finnas där. :) Jättefint!
2012-01-14
  > Nästa text
< Föregående

SatansKajal
SatansKajal