Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hittade denna på min dator.. 




Hand i hand..'

 

 

 

Vi kan dela

en kärleksmuffins

och 

sväva iväg till kärlekens land, 

 

 

hand 

hand




Fri vers av Miss Hallonröd
Läst 294 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-14 21:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Miss Hallonröd
Miss Hallonröd