Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det känns hemskt när något gott fel, man vill bara dö man vill bara gå under... Tänk om allt kunde gå bra. Tänk om allt kunde vara som alltid. Vara som det va när man va liten. jag vill bara dö, jag vill bara gå under... men varför hindrar du mig..?


sanning

Jag gick ut på bron
tittade ner
för nu tänker jag hoppa
ställer mig högt upp så du ska kunna se
men du ser mig inte

när jag tar ett steg till så ser du mig
du springer upp
skriker mitt namn
skriker gå ner
men jag vill inte höra

jag vill inte höra allt du kommer säga
du har ju redan krossat mitt hjärta
men jag hör dig ropa tre ord
tre underbar ord

jag vänder mig om
tittar på dig
ser djupt in i dina ögon
du sträcker din hand

men just när du ska ta mig i handen
då kommer vinden
den kommer kraftigt

den gör så jag välter
välter omkull
jag trillar ner
jag hör dig skrika
neeeeeeeeeeeeej

precis när jag nuddar marken
känner jag:
jag lever fortfarande

då inser jag
att det bara var en dröm
här ligger jag tätt intill dig
i din säng
och tror att allt är okej

men drömmen var ett bevis
på att något hemskt kommer att hända




Fri vers av katriin
Läst 273 gånger
Publicerad 2006-01-21 12:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

katriin
katriin