Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag tycker om att vakna upp bredvid dig

jag tycker om att se dig i profil
hur din skäggväxt liksom löper längs halsen
upp över kinderna och växer ihop med din kalufs
och jag tycker om att se dina ögon
när du på morgonen vaknar till
bredvid mig i sängvärmen
hur du lägger armen om mig och
snart skall säga det jag redan känner
att du älskar mig
men du säger som jag säger till dig
jag älskar dig

jag tycker om hur du håller mig i din famn
hur tryggheten vilar i min kropp
när jag har dig nära
en skör stillhet i vetskapen
att du är där
med mig
och jag andas i takt med din bröstkorg
jag tycker om
att vakna upp bredvid dig




Fri vers av tapetklister
Läst 592 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-15 22:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tapetklister