Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädslor

Rädslor är grindstolpar som man undviker
man går långa omvägar, håller andan, försöker slinka förbi
Rädslor hämmar, alla uppskjutna beslut ligger i travar ovanpå varandra, energi som vakumförpackas
Ibland är rädslorna oundvikliga
De blir lika påtagliga som ögonlock
Man försöker blunda men de är där
Rädslor är många gånger skuggfigurer
större än själva faran, ibland inbillade
Då drar man en lättnadens suck
Rädslor som man tar sig igenom ger karaktär, nya kläder, man blir starkare




Fri vers av Feminaz
Läst 157 gånger
Publicerad 2012-01-16 08:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz