Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag känner fel.


Emotionellt inkorrekt

Vad ska man göra när man sviktar

mellan självförakt

och självavsky

mellan desillusionering

och vanmakt


Det är inte klädsamt detta



Jag är ju kristen

jag ska ju vara förlåtande

perfekt

underbar

och full av kärlek



....men icke






Fri vers av Tea Alex
Läst 146 gånger
Publicerad 2012-04-06 08:24



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Då är vi två.
Frågan är: Vilken är din position i Kristus?
Svaret: Du är rättfärdiggjord.
Påverkas eller förändras denna grundposition av dina misslyckanden?
Ingalunda.
Vi låter oss inte helgas för att bli rättfärdiga utan vi helgas när vi inser att vi är det. Titus 2:11-12.
2012-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex