Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

And that's the way it is

Du snuddade vid mig med din randiga arm
Du log mot mig
Nervöst
Glatt
Härligt
Som om det han sagt inte stämde
som om det han sagt bara var en lögn
en simpel lögn för att såra min redan rispade själ




Fri vers av TynANK586
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-17 14:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TynANK586
TynANK586