Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek=sjukdom

Man blir drabbad helt plötsligt likt en förkylning.
Man blir förvirrad och hallucinerar.
Man får feber och skakar, det pirrar i magen.
Kärlek är en slags sjukdom.




Övriga genrer av Elena L.
Läst 556 gånger
Publicerad 2006-01-26 21:37



Bookmark and Share


  blåljus
haha solklar!
2006-09-10

  Natalie VIP
Haha helt rätt dethär..
men ibland är det goda baciller som härjar ^^
2006-01-27

  Jessi
Du har alldeles rätt!!
2006-01-26

    Juni
Ja. Men det speciella med Kärlekens sjukdom är ju att man kan bli väldigt glad av att drabbas av den också.
Fast så kan den ju vara plågsam och obotlig också.
2006-01-26

  Missi VIP
ja du. helt rätt.
2006-01-26

  Missi VIP
ja du. helt rätt.
2006-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Elena L.