Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Angels

From bottom of your heart
I hear a sound of love
Angels in heaven
Are playing by side
Sending me a vision
A piece of my fate
Angels in heaven
They singing a sad song
Trying to warn me
To don\'t fall in love along
With you




Fri vers av Elena L.
Läst 406 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-04-11 21:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elena L.