Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tänker för mycket på kvällarna.. 




Minnet av dig..'

 

 

ligger här i sängen 

stirrar i taket 

har fastnat med blicken på en osynlig linje

en linje 

som jag 

vet existerar 

 

precis som med

minnet av dig 

det finns där

men de syns inte

 




Fri vers av Miss Hallonröd
Läst 297 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-18 15:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Miss Hallonröd
Miss Hallonröd