Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

död

hittad död
efter succen

rubriken Skriker
Ut

kniv i hjärtat
jag vill inte se
jag vill inte höra

de glittrande ögonen
den ärgade kroppen
den rösten, vres eller vän
finns inte mer

älskade david
är död




Övriga genrer av TraciHair
Läst 509 gånger
Publicerad 2006-01-21 19:48



Bookmark and Share


  TraciHair
ja det är... just han
2006-01-21

  Jessica Ewa
Det allra sista skär som knivar. Får mig att känna mig sårbar.
Hur bräckligt är inte livet. Tack för att du delade med dig av dina ord.
2006-01-21

    Bodil Sandberg
Hej...jag tror mig förstå vem du menar...det stod om honom i tidningen idag...ja min dotter hade visst varit på nån fest där just han också varit...hon var också förskräckt....din text fångar sorgen
2006-01-21
  > Nästa text
< Föregående

TraciHair
TraciHair