Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'ett stycke väg' av bjarne föranledde kommentaren. Målet är den mest viktiga av frukostar, även om det är skillnad på ostar och ostar. Egentlig titel: Frukosten är det viktigaste målet, utöver vägen dit.


Kritik på en text (888) Frukosten är målet







Vägen är den som leder
mot det där målet
som egentligen är vägen dit.

Den borde det skrivas mera om
för målet är alldeles för överskattat
som mål betraktat.

Som väg är dock målet
med att gå den
alltför litet omskriven.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-19 23:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP